Verbouwen

Huis of bedrijfspand verbouwen? Wij helpen graag!

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht dat u gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt aan een verbouwing toe? Wilt u:

 

– Verduurzamen?
– Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet?
– Meer ruimte creëren met een aanbouw, opbouw of dakkapel?
– Uw huis aanpassen zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen?

 

Meer comfort, meer ruimte

Bij de aankoop van een nieuw huis kan het heel fijn zijn om het een en ander te verbouwen. Soms is het echt nodig, bijvoorbeeld bij een verouderde keuken of badkamer.

Maar vaak is het ook een manier om het huis echt úw huis te maken. Met de indeling en uitstraling die u mooi vindt.
Een verbouwing kan ook een perfecte oplossing zijn als u al jaren in uw huis woont. Of wanneer u als bedrijf uit uw jasje bent gegroeid, maar niet wilt verhuizen.

» Professionaliteit en deskundigheid is bij ons de belangrijkste prioriteit

Helder over de kosten

Wij adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

 

Duurzaamheid en energiebesparing

We noemen specifiek duurzaamheid en energiebesparing, omdat een verbouwing vaak ook een goed moment is om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand. Misschien kunnen we de verbouwing van de zolder wel combineren met het aanbrengen van dakisolatie. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen. En wat dacht u van de veel zuinigere apparaten die u nu kunt kiezen bij een verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet?

 

Keuzes voor de lange termijn

Bij de keuze in materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.

 

Neem vrijblijvend contact op!